Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συναινείτε σε όλα τα cookies σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

Βιολογικά κρασιά Οινοποιία Πουλτσίδη
Οινοποιία Πουλτσίδη
Βιολογικά κρασιά
Ο Χρήστος ως Πτυχιούχος Γεωπονίας με ειδικότητα στην Φυτοπροστασία και εξειδίκευση στην Εδαφολογία, ξεκίνησε το 1995 την επαγγελματική του δραστηριότητα ως εδαφολόγος. Το 1998, έπειτα από λεπτομερή συλλογή και καταγραφή στοιχείων και εικόνων και έχοντας πλέον βασική εμπειρία, καλλιέργησε τον πρώτο του αμπελώνα, στις Νέες Καρυές Λάρισας, έκτασης 5 στρεμμάτων. Σήμερα, η οινοποιία διαθέτει αμπελώνες 50 στρεμμάτων, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ένα χώρο απόλυτα φιλικό προς τους χρήστες του αλλά και προς το περιβάλλον, και μια κάβα ανοιχτή προς το κοινό & τους απανταχού οινόφιλους.

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία κρασιών ήπιων παρεμβάσεων από σταφύλια βιολογικής γεωργίας. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τη στιγμή δηλαδή που τα σταφύλια φτάσουν στην οινοποιία μας μέχρι και την εμφιάλωση των κρασιών, δεν υφίσταται προσθήκη κάποιας ουσίας ζωικής προέλευσης. Ο μοναδικός τρόπος που χρησιμοποιείται για τη διαύγαση των κρασιών της ―όπου παραδοσιακά χρησιμοποιούνται διάφορες ουσίες ζωικής προέλευσης―, είναι μία μακρά περίοδος σταθεροποίησης εντός δεξαμενής υπό εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες Η Οινοποιία Πουλτσίδη εξασφάλισε πιστοποίηση Vegan για το μεγαλύτερο μέρος των κρασιών της.
Στόχος της εταιρείας μας όλοι, ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών, να μπορούν να απολαμβάνουν τους οίνους της.
Επικοινωνία